|
||||||||||||||
|
Túrókrémes töltött tojás A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Elkészítése: - A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben hagyjuk egy kicsit hűlni, hogy könnyen el lehessen távolítani a héját. - A még meleg, de nem forró tojásokat hosszában kettévágjuk, a sárgájukat kiemeljük. - A tojások sárgáját kicsit megsózzuk, hozzáadjuk a vajat, majd villával pár perc alatt habosra keverjük. - Hozzádolgozzuk a túrót. - A metélőhagymát megmossuk, papírtörlővel leszárítjuk, majd konyhai ollóval apróra vágjuk. - A metélőhagyma felét a krémbe forgatjuk. - A tojásfehérjéket megtöltjük a krémmel, zöld levéllel díszített tálra ültetjük, és megszórjuk a metélőhagyma másik felével. - Elkészítés után azonnal hűtőszekrénybe tesszük. Behűtve tálaljuk, nyáron csak frissen, az elkészítés napján fogyasztható!
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |