|
||||||||||||||
|
Töltött tojás
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben hagyjuk egy kicsit hűlni, hogy könnyen el lehessen távolítani a héját. - A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk, és melegen pépesre törjük. - A még meleg, de nem forró tojásokat hosszában kettévágjuk, a sárgájukat kiemeljük. - A tojások sárgáját megsózzuk, hozzáadjuk a margarint, a burgonyát, növényi tejszínt és a növényi joghurtot, majd villával vagy botmixerrel habosra keverjük. - A metélőhagymát megmossuk, papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet, majd konyhai ollóval apróra vágjuk. - A metélőhagyma felét a krémbe forgatjuk. - A tojásfehérjéket megtöltjük a krémmel, egyenként grapefruit szeletre ültetjük, metélőhagymával díszítjük. - Behűtve tálaljuk. Recept: Copyright © Sz. Banadics Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Czinkóczki Nóra. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |