|
||||||||||||||
|
Mandulás-áfonyás málnakrém
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A málnát kiolvasztjuk és átpasszírozzuk. - A málnavelőt 5 evőkanál cukorral alacsony hőfokon állandó keverés közben alatt kissé sűrűre főzzük. - A rizsitalban simára keverjük a keményítőt, hozzáöntjük a málnavelőhöz, és az egészet állandó keverés közben besűrítjük. - A félig kihűlt krémhez hozzákeverjük a margarint, majd a teljes kihűlés után gépi habverővel kicsit habosítjuk. - Talpas tálakba öntjük, megszórjuk áfonyával és az összevágott mandulával.
Készült: 2013.05.20. Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |