|
||||||||||||||
|
Laktózmentes körözött A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!
Elkészítése: - A túrót a vajjal és a joghurttal villa segítségével krémes, egynemű masszává törjük. - Egy mokkáskanálnyi reszelt lilahagymát teszünk bele, beleszórjuk a sót, az őrölt csemegepaprikát, az őrölt köménymagot és borsot, majd alaposan összekeverjük. - Csíkokra vágott friss zöldségekkel vagy gluténmentes, laktózmentes, tojástól mentes péksüteménnyel, pirítóssal tálaljuk.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala. Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! |
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |