|
||||||||||||||
|
Kakaós-szilvás csoda szelet Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes sütemény
Elkészítése: - Átszitáljuk a lisztet, feldaraboljuk a banánt, és a szilva kivételével géppel egynemű masszává dolgozzuk a hozzávalókat. - A kimagozott és 4 darabra szelt szilvát a tésztába keverjük. - Kikenünk margarinnal egy kisebb tepsit, rizsliszttel megszórjuk, és beleöntjük a szilvás tésztát. - Az előmelegített sütő aljára helyezünk egy fémedényt vagy hőálló üvegedényt 2-3 dl langyos vízzel. - 180 fokon megsütjük a süteményt. - Csak akkor szeletelhetjük fel, amikor már kihűlt, mert nagyon törékeny. (A teteje a gluténmentes liszt és az étolaj miatt be fog repedezni.)
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2016. Minden jog fenntartva Ételallergia és táplálékintolerancia portál - Food Allergy |