|
||||||||||||||
|
Gesztenyés-narancsos trüffel
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten felolvasztjuk, villával összetörjük, hozzáadjuk a reszelt narancshéjat és a kakaót. - A kekszet nyújtófával deszkán összetörjük. - A narancslevet és a kekszet összekeverjük, majd a gesztenyéhez adjuk. - Alaposan összeforgatjuk, közben kanalanként hozzáadjuk a lekvárt. Először egyenletesen morzsalékos lesz, majd masszává áll össze. - 10-15 percig hagyjuk állni, addig a keksz magába szívja a nedvességet. - Kis golyókat formázunk belőle, színes cukorba forgatjuk. - A dekoráció lehet bármilyen tojás és tejmentes édesség: zizi, cukorgyöngy, tortadara, apróra vágott zselés cukor. - Azonnal lehet tálalni, de hűthető, fagyasztható is.
Recept szerzői jog: Sz. Banadics Éva Fotó: Cecil Photography
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |