Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy  

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Az olvasóhoz

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zöldségleves másképp

 

Gluténmentes, laktózmentes tejfehérjementes, tojásmentes, vegetáriánus étel

 

 

 

Hozzávalók négy személyre:

 

2 db sárgarépa

2 db petrezselyemgyökér

1 db burgonya

1/2 apró padlizsán,

1 db t. v. paprika,

3-4 kelkáposztalevél

2 szem termesztett csiperke gomba

1 gerezd fokhagyma

pár szem vegyes, színes bors

egy-egy csipet fahéj és őrölt köménymag

2 mokkáskanálnyi rózsaszín himalájai só

egy kevés étolaj

 

 

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

- Alapos tisztítás és mosás után feldaraboljuk vagy szeletekre vágjuk a zöldségeket.

- A sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a burgonyát, a padlizsánt,  a paprikát és a gombát egy kevés olajjal gyorsan átpirítjuk.

- Felöntjük 2 liter vízzel, sózzuk, fűszerezzük, beledobjuk a fokhagymát.

- Fél órás főzés után hozzáadjuk a kelkáposztát, és az egészet puhára főzzük.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014.  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva