|
||||||||||||||
|
Tejmentes, gluténmentes palacsinta
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A 3 tojást a cukorral, a rizsliszttel és a rizstejjel habverővel csomómentesre keverjük. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük, így egy kicsit besűrűsödik. - 2 evőkanál olajat belekeverünk a tésztába. - Egy mokkáskanálnyi olajjal átkenjük a palacsintasütőt, de csak az első palacsinta sütése előtt, utána már nem kell. - Dupla mennyiségű tésztát öntünk a palacsintasütőbe, mint amennyit szoktunk, mind a két oldalát megsütjük nem túl gyorsan, hogy átsüljön, . - A palacsintákba lekvárt teszünk és félbehajtjuk. Feltekerni nem javasoljuk, mert könnyen törik.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |