Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Diéta szerint

Gluténmentes

Tejfehérjementes

Laktózmentes

Tojásmentes

Vegetáriánus

Étel-Ital

Péksütemények, kenyerek

Előételek

Levesek

Húsételek

Egytálételek

Zöldségételek

Saláták

Mártások

Italok

Desszertek

 

 

 

 

 

 

 

 

Paradicsom rucolával és mozzarellával


 

Gluténmentes, tojásmentes,

vegetáriánus étel

Hozzávalók:

20 dkg rucola

6-7 szem paradicsom

30 dkg gluténmentes mozzarella sajt

1 kávéskanál frissen őrölt bors

1 teáskanál gluténmentes gyümölcsecet (alma, málna vagy szőlő)

1 kávéskanál tengeri só

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

- A rucolát és a paradicsomot alaposan megmossuk és szűrőben lecsöpögtetjük, a paradicsomot felszeleteljük.

- A paradicsomot és a rucolát egy üvegtálban összekeverjük a sóval, borssal és gyümölcsecettel.

- Lereszeljük a mozzarella sajtot, és a salátára szórjuk.

- Önállóan vagy köretként is fogyasztható.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015.  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva