|
||||||||||||||
|
Korhelyleves
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! A káposzta, a virsli és hús összetevőit alaposan nézzük meg! Az érzékenységnek megfelelően válasszunk! Mindhárom kapható glutén- és laktózmentes változatban is. Elkészítése: - A sonkát felkockázzuk vagy csíkokra vágjuk. (Egészben is hagyhatjuk, ekkor tovább kell főzni.) - A sonkát feltesszük főni a borssal, a babérlevéllel, a fokhagymával. Nem kell hozzáadott só! (Gyerekeknek ne tegyünk bele borsot!) - Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk a káposztát is. Vigyázzunk, ne főzzük szét a káposztát! - A virsli az utolsó negyedórában kerül bele. Amikor az is megfőtt, a levest megszórjuk pirospaprikával és összeforraljuk. - Habarással is készíthetjük: 1 evőkanálnyi garantáltan gluténmentes rizslisztet kikeverünk 1/2 dl vízzel és a pirospaprikával. A leveshez keverjük és összeforraljuk vele.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-20125. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |