|
||||||||||||||
|
Karobital
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!
Elkészítése: - A rizstejet a cukorral, a karobporral (1 mokkáskanálnyit félreteszünk a díszítéshez), a fahéjjal és 4 evőkanál növényi eredetű tejszínt helyettesítő krémmel turmixoljuk. - A többi krémből habot készítünk. - Az italt poharakba öntjük, habot teszünk a tetejére, és kevés karobporral megszórjuk. - Gyümölcsdarabkákkal is díszíthetjük.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012 Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |