|
||||||||||||||
|
Joghurtos saláta
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A zöldségeket folyó vízzel megmossuk, megtisztítjuk. - A paradicsomot, a paprikát, a lilahagymát, a fokhagyma szárát és a retket karikákra vágjuk, majd az egészet egy tálba tesszük. - 1 mokkáskanál sóval megszórjuk, a citromot rácsöpögtetjük, az egészet óvatosan összekeverjük. - A joghurtot a tetejére öntjük. - Kissé lehűtve tálaljuk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Publikálva: 2011. 07. 30.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2015. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |