Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

 Jeges paradicsomital


A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával

 

Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes, vegetáriánus, alkoholmentes ital

 

Hozzávalók két személyre:

4 dl garantáltan gluténmentes natúr, csak sóval ízesített paradicsomlé

4 db jégkocka

1 mokkáskanálnyi keverék a következő fűszerekből:

majoránna, fehérbors

1/2 mokkáskanál frissen összevágott petrezselyem

1 szál petrezselyem vagy rozmaring ág a díszítéshez

Elkészítése:

A paradicsomlét a fűszerekkel turmixoljuk.

A jeget összetörjük, előhűtött poharakba tesszük.

A paradicsomot ráöntjük, az italt díszítjük.

 

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014.  Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva