|
|||||||||||||||||
|
Gesztenyés kókusztekercs
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásával
Információk: - Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! - A kakaóra érzékenyek a kakaót karobporral helyettesíthetik. A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, felhasználása azonos a kakaóval. Csak garantáltan gluténmentes karobport vásároljunk! - Gluténérzékenyek csak házilag darált porcukrot használjanak, mert a készen vásárolt porcukor glutént tartalmazhat.
Elkészítése: - A margarin 2/3 részét habosra keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a kókuszreszelék 2/3 részét. - A süteményt deszkán nyújtófával apróra összetörjük. - A gesztenyemasszát eldolgozzuk a többi margarinnal, a kakaóval és az összetört aprósüteménnyel. - Kókuszreszelékkel megszórt deszkára simítjuk a masszát, rákenjük a kókuszos margarint, majd óvatosan feltekerjük. - Hűtőszekrénybe tesszük, és amikor jól áthűlt, felszeletelve tálaljuk.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Fábián Évi. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |