|
||||||||||||||
|
Brokkolikrémleves
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - A friss brokkolit megmossuk. Ha mirelitből készítjük, azonnal főzhetjük, nem kell felolvasztani. - A brokkolit, valamint a megtisztított és karikákra vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük. - Ha egy kicsit kihűlt, turmixoljuk és belekeverve a fűszereket, összeforraljuk. - A főzőkrémet kikeverjük egy merőkanál levessel, majd az egészet a levesbe öntjük és felforraljuk. - Főzőkrémmel díszíthetjük. Melegen és hidegen egyaránt jó.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Ferenczi Péter - Szőke Péter. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |