|
||||||||||||||
|
Barackos-málnás gyümölcsleves
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! Elkészítése: - Kevés vízben felforraljuk a citromkarikát, a szegfűszeget, a reszelt citromhéjat, a fahéjat és a vaníliát. Kicsit állni hagyjuk, majd leszűrjük. - A fűszeres vízhez hozzáadjuk a megtisztított, alaposan megmosott gyümölcsöket, és a cukorral feltesszük főni. Annyi vizet öntünk még hozzá, hogy egy ujjnyival több vízben, legyen, mint amennyi ellepi. - Míg forr egyet a gyümölcs, addig a kukoricakeményítőt simára keverjük a hideg rizstejjel. - A keverékhez adunk egy kis forró levet, majd az egészet a levesbe önjük, gyorsan felforraljuk. - A lehűtve tálaljuk, barackkal és málnával díszítjük.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Készült: 2011.08.18.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |