Ételallergia Online

                          Glutén-, laktóz-, tejfehérje-,

                                tojásmentes és vegetáriánus ételek

..

   Ételallergia - táplálékintolerancia - életmód portál  -  Food Allergy - Receptek ételallergiásoknak

.

Honlap infó

Ételallergia nyitólap

Az olvasóhoz

Szerzői jogok

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Allergia infó

Táplálékallergia

Allergia

Életmód

Egészség

Gasztronómia

Kultúra

Program infó

Könyvajánló

Programok

Hivatkozások

Egészségügy

Orvosi adatbázis

Partnereink

 

 

 

 

Ananászital

 

Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes, vegetáriánus étel

Hozzávalók két személyre:

1 doboz lehűtött ananászkarika konzerv

2 dl rizstej

késhegynyi őrölt fahéj

1/2 csomag gluténmentes vaníliás cukor

1 rúd fahéj a díszítéshez

Elkészítése:

Az ananászdarabokat kevés lével, az őrölt fahéjjal és a vaníliás cukorral összeturmixoljuk.

Egy karikát félretehetünk  a díszítéshez.

Váltakozva hozzáöntjük  a rizstejet és a többi ananászlét, majd tovább turmixoljuk

Hűtött poharakba öntjük.

Díszíthetjük félbevágott ananászkarikával vagy  fahéjúddal.

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

 

 

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

 

A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege

 

Copyright © Szegedi Éva, 2006-2012 Minden jog fenntartva

Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva