|
||||||||||||||
|
Almás, lekváros palacsinta A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásáva
Információk:
Elkészítése: - A 3 tojást a 3 evőkanál étolajjal, a cukorral, a kukoricaliszttel és a laktózmentes tejjel habverővel csomómentesre keverjük. - Megtisztítunk egy szem almát, kivágjuk a magházat és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. - A reszelt almát a tésztához keverjük. - Ha túl sűrű a tészta, fél dl laktózmentes tejet még hozzáadunk. - Az első darab előtt olajjal vékonyan átkenjük a palacsintasütőt. Kisütjük a palacsintákat, majd megkenjük lekvárral. - Fahéjas porcukorral is megszórhatjuk.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
A teljes Szerzői jogi nyilatkozaT szövege
|
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |