|
||||||||||||||
|
Diabetikus darált keksz
Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét! A tésztaformát csak gluténmentes sütemény készítésére használjuk! Csak gluténmentes édesítőszert használjunk. Ha a csomagoláson nem találunk információt, kérjünk irásos információt a gyártótól.
Elkészítése: - A sütőporral elkevert lisztben szétmorzsoljuk a margarint, azután az édesítőszerrel, a tojással, a citromhéjjal és a csipetnyi sóval egynemű tésztát gyúrunk belőle. - A tészta egyik feléhez hozzágyúrjuk a karobport. - A tésztát húsdarálóra vagy habnyomóra szerelhető formán átnyomjuk, 4-6 cm-es darabogra vágjuk, és 170 fokon megsütjük.
Recept: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva. Fotó: Copyright © Szegedi Éva. Minden jog fenntartva.
A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, terjesztése, sokszorosítása, adatbázisban való tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.
|
Copyright © Szegedi Éva, 2006-2014. Minden jog fenntartva Foto © Fábián Évi, Ferenczi Péter, Irimiás László, Szőke Péter, Szegedi Éva |